Behaal je surf & lifeguard diploma op Lakeside Paradise!

Het surfseizoen is in aantocht. Ons programma is strak gevuld met nieuwe opleidingen om het nieuwe seizoen goed te starten! Een overzicht:

Aspirant Initiator zwaardboten, 16 en 17 april

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met les geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever cursus zeilen of surfen geven aan beginners.
De cursus omvat 16 uren en zal doorgaan op 16 en 17 april! De lessen zijn praktijkgericht en er wordt geen examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.

Alle informatie en inschrijven via deze link:
http://www.vyf.be/nl/aspirant-initiator-178.htm

ILS Lifeguard, 16 en 17 april

Sinds 2015 (dus ook in 2016) kan je deze opleiding combineren met de ISA Level 1 Surf Coaching. Door deze internationale erkenning kan je samen met het ISA diploma wereldwijd als golfsurfinstructeur aan de slag! Ook de in vele landen veplichte surf beachguard opleiding kan je volgen op 16 en 17 april te Lakeside Paradise.

Meer info over ISA en lifeguard via tom@lakesideparadise.be

ISA SUP flat water level 1, 23 en 24 april

Ben je BELG, minimum 16 jaar oud, heb je al enige SUP-ervaring en zie je het wel zitten om je kennis door te geven? Schrijf je dan in voor de ISA instructor course op 23 en 24 april te Lakeside Paradise Knokke-Heist.
Tijdens deze 2-daagse opleiding leer je alle veiligheidsaspecten, methodiek en SUP didactiek. De opleiding is internationaal erkend, waardoor je een officiële ISA certificering ontvangt.

Alle info en inschrijven op:
http://www.vyf.be/nl/isa-sup-instructor-te-lakeside-paradise-485.htm

Let get Certified!

ISA2-1

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!