Modules

Het succes van een kabelbaan zit hem steeds in de aanwezigheid van obstakels, ofwel modules. Deze liggen in het water aan de buiten of binnenkant van de kabel. Ze worden gebruikt door gevorderde wakeboarders en waterskiërs om er allerlei kunstjes en rotaties op uit te voeren.

Large Kicker Left and Right

De kabelbaan start met aan weerzijden een “kicker”. Deze zijn de basis van elke kabelbaan en worden gebruikt om mee te springen en door de lucht te vliegen. Bij onze kickers kom je eerst op een zachte hoek waarna deze snel steiler wordt om zo de lucht in gestuurd te worden.

Lakeside Paradise Kicker

Table Long

De “Table” of ook wel “box” is breed en lang en daarom geliefd als eerste kennismaking met een obstakel. Je kunt er nieuwe tricks op uitproberen en het is ideaal om je eerste “press” op uit te voeren.

Lakeside Paradise Table Long

Rail Long

De “Rail” is de opstap nadat je de “Table” onder controle hebt. Ze is iets hoger en langer en daarom iets moeilijker. Ze heeft ook meer mogelijkheden voor de gevorderde rider. Je kunt er langs voor of langs de zijkant opspringen, genaamd “olliën”. Zo heb je ineens drie verschillende lijnen die je kunt maken.

Lakeside Paradise Rail-long

Pipe Short

De Pipe, ofwel pijp, is de perfecte opstap nadat je goed overweg kunt met de rail en de table. Er is iets meer balans vereist om hem helemaal uit te glijden en meer variatie in het “pressen” (nose of tail) is mogelijk. Je kunt er ook veiliger opspringen vanop de zijkant door z’n ronde vorm. Het geeft de riders een veilige ervaring, zeker als je je tricks tot het volgende niveau wilt tillen!

Lakeside Paradise Pipe Short

A­Frame Funbox

Het obstakel bestaat uit een A­Frame box met een brede “table” aan de zijkant. Dit opent een hele waaier aan “trick” opties. Beginners kunnen de eerste stapjes doen op de brede table en de meer gevorderde riders kunnen gebruik maken van de “transfer” om het spektakel op de plas een nieuwe dimensie te geven.

Lakeside Paradise Funbox

Pyramid A­Frame Ledge

Deze pyramide biedt een hele waaier aan mogelijkheden. Ze lijkt ietwat op de funbox, maar dan technischer en lager. Er is meer detail mogelijk in het uitvoeren van de tricks. Beginners kunnen hem gebruiken als uprail en leren voor het eerst echt een “ollie­on” uit te voeren. Gevorderde riders kunnen genieten van de kicker of muur ernaast om zo transfers naar de ledge uit te voeren. Ze kan ook omgedraaid worden, dus makkelijk verplaatsbaar van buiten naar binnen op de kabelbaan.

Lakeside Paradise Pyramid AFrame Ledge

Silas Thurman Poolgap – Gopro Wakepool

Dit is het neusje van de zalm van de Unit Parktech Signature Series. Het obstakel bestaat uit een zwembad waar je in springt en dan van een aantal trappen of “handrails” terug naar beneden komt.
Er bestaan er slechts een handvol over de hele wereld en wij hebben er één van. Onze Poolgap is exclusief afgewerkt met aan de rechterkant een lange handrail met ronde buis en aan de linkerkant een “low to high end” ledge met een klein afgerond hoekje. Het brengt de typische skate­ en snowboardtricks naar de kabelbaan en het wakeboarden!

Lakeside Paradise Silas thurman poolgap

Homemade Kicker

Het eerste obstakel dat we zelf gemaakt hebben! Ze is iets minder steil en groot dan onze andere kickers, en daarom het ideale obstakel om een nieuwe kicker “trick” over te leren. Ze is makkelijk verplaatsbaar en daarom ligt ze regelmatig bij een ander obstakel om er zo een nieuwe dimensie aan te geven.

Lakeside Paradise Custom Uprail

Reserveer hieronder je plaats op de kabelbaan

Reserveren is verplicht en mogelijk vanaf de paasvakantie tot en met de herftsvakantieAbonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!