Lessen

Wil je leren waterskiën of wakeboarden? De eerste stap is het volgen van een initiatie bij de Cable Operator of Cable Assistant van dienst. Deze is steeds ter beschikking aan het starthuis voor instructie en hulp. Vooraleer je je aanmeldt aan het starthuis bekijk je onze instructievideo. Deze legt alle eerste stappen en te volgen regels in detail uit. Gevorderde beoefenaars kunnen een privé sessie boeken met een Personal Cable Coach.

Beginners

Reserveer je sessie en meld je voor het uur aan op de mat aan het starthuis. Een algemene instructie is steeds inbegrepen in de prijs. Je krijgt individuele begeleiding bij de eerste start. Daarna schuif je opnieuw aan, en is er tijd en ruimte voor vragen en hulp.

Lakeside Paradise: Lessen voor beginners

Gevorderden

Gevorderde beoefenaars kunnen een sessie boeken met een Personal Cable Coach. Je wordt hierbij individueel begeleid aan de kabelbaan en krijgt voorrang om te starten. Geavanceerde technieken worden besproken, en de coach kan met je meevaren aan dezelfde meenemer om bepaalde zaken voor te tonen en direct bij te sturen.

Lakeside Paradise: Lessen voo gevorderden

Boek een sessie met een Personal Cable Coach

Individuele begeleiding en voorrang om te starten voor gevorderde beoefenaars

Boek Nu
Zomerkampen

Kampen

Voor de jongeren zijn er ook vakantie kampen waarbij een hele week elke ochtend onder begeleiding wordt gesport aan de kabelbaan. ‘s Middags zijn er recreatieve activiteiten zoals SUP, kayakpolo en lakeside games.

MEER INFO

 


Boek een sessie met een Personal Cable Coach

Het formulier is nog niet beschikbaar, gebruik het contactformulier om uw boeking door te sturen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!