Legendarische O’Neill camps op Lakeside Paradise!


Sporten onder professionele begeleiding


Uitgebreide accommodatie en leuke activiteiten!


LAKESIDE PARADISE Camps

Wake & Lake Camps

Lakeside Paradise Wake&Lake Camps
In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten op de kabelbaan, ’s middags doen we activiteiten op het “Lake” gedeelde zoals SUP’en, kayakpolo, beachvolleyball, adventure games, vlottenbouw …

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.

MEER INFO

Windsurf Camps

lakeside-paradise-windsurf-kamp
Op het vlakke water van Lakeside Paradise leer je in geen tijd windsurfen! Daarnaast kan je proeven van andere watersporten zoals SUP’en, kayakpolo en je krijgt een initiatie kneeboarden, wakeboarden of waterskiën!

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.

MEER INFO

Circus, Skate & Wake

lakeside-paradise-circus-kamp
In de paasvakantie organiseren we samen met WOESH een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

MEER INFO

Lakeside Sailing School

lakeside-sailing-school
Dankzij de goede samenwerking met Royal Belgian Sailing Club is er nu ook de Lakeside Sailing School. Ervaren monitoren begeleiden de jongeren vanuit een motorboot waardoor ze op een leerrijke en veilige manier leren zeilen.

Tijdens alle weken van de zomervakantie, van 7 tem 12 jaar.

MEER INFO


Beste Surfers Paradise Team,
Onze Max is in de wolken! Het surfen vond hij “demax” en hij komt zeker nog terug als het genoeg waait!! Nu wil hij natuurlijk op de zee leren windsurfen 🙂

– Fabienne Degroote

Onze zoon von het geweldig! een totaalconcept! het water, het strand, hangmatten, jacuzzi, groot terras, veel leven, sporters, wakeboarders…ideaal om de kinderen te laten uitleven en zelf te relaxen!
Thanks!!

– Danny Vandenabeele

Geweldige locatie, dicht bij station en centrum, Mooi plas en de omgeving. De kabelbaan is top, onze kleine mannen komen zeker nog terug!

– S. Lamon

Vanaf aankomst direct een warm welkom. Zowel het eten als drinken verdient een pluim. Locatie is als een paradijs. Onze kids komen zeker nog eens surfen of Suppen!!

– A. Methorst


Powered By:

powerd-by

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!