LAKESIDE PARADISE Camps

Wake & Lake

Lakeside Paradise Wake&Lake Camps
In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten op de kabelbaan, ’s middags doen we activiteiten op het “Lake” gedeelde zoals SUP’en, kayakpolo, beachvolleyball, adventure games, vlottenbouw …

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

INFO | INSCHRIJVEN

Wake, Skate & Windsurf

lakeside-paradise-windsurf-kamp
Eén kamp, één week en drie sporten. Beter kan je het niet hebben. Je leert wakeboarden. Je leert Windsurfen en je leert Skateboarden. We werken met één groep van maximum 10 personen om zo optimaal te werken. Het spreekt voor zich dat het weer zal bepalen wat we zullen doen.

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

INFO | INSCHRIJVEN

Circus, Skate & Wake

lakeside-paradise-circus-kamp
In de paasvakantie organiseren we samen met WOESH een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

INFO | INSCHRIJVEN

Make your own Camp

Kies een week en schrijf jezelf & al jouw vrienden in! Exculsief & alleen voor groepen. Maak samen met je vrienden en jouw monitor het weekprogramma! Wakeboarden, Waterskiën en Kneeboarden staan centraal.

Elke week tijdens juli & augustus is er één kamp mogelijk, van 10 tot 16 jaar. (8 – 12 deelnemers)

INFO | INSCHRIJVEN


lakeside-sailing-school

Lakeside Sailing School

Dankzij de goede samenwerking met Royal Belgian Sailing Club is er ook de Lakeside Sailing School. Ervaren monitoren begeleiden de jongeren vanuit een motorboot waardoor ze op een leerrijke en veilige manier leren zeilen.

Tijdens alle weken van de zomervakantie, van 7 tem 12 jaar.


Testimonials

Beste Surfers Paradise Team,
Onze Max is in de wolken! Het surfen vond hij “demax” en hij komt zeker nog terug als het genoeg waait!! Nu wil hij natuurlijk op de zee leren windsurfen 🙂

– Fabienne Degroote

Onze zoon von het geweldig! een totaalconcept! het water, het strand, hangmatten, jacuzzi, groot terras, veel leven, sporters, wakeboarders…ideaal om de kinderen te laten uitleven en zelf te relaxen!
Thanks!!

– Danny Vandenabeele

Geweldige locatie, dicht bij station en centrum, Mooi plas en de omgeving. De kabelbaan is top, onze kleine mannen komen zeker nog terug!

– S. Lamon

Vanaf aankomst direct een warm welkom. Zowel het eten als drinken verdient een pluim. Locatie is als een paradijs. Onze kids komen zeker nog eens surfen of Suppen!!

– A. Methorst


PRAKTISCHE INFORMATIE | BOEK NU VIA ONZE WEBSHOPPowered By:

powerd-by

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!