Circus, Skate & Wake

Dit kamp gaat door tijdens de paasvakantie! Een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!Sporten

Tijdens de paasvakantie is het altijd een beetje gokken of het reeds voldoende warm is om te watersporten. Daarom bieden we deze stage aan die tijdens alle weersomstandigheden kan doorgaan.
Bij mooi en warm/zonnig weer wordt er gewakeboard en bij mooi en koud/zonnig weer wordt er geskateboard. Er is steeds de mogelijkheid tot circus!

lakeside-paradise-circus-kamp

Wakeboarden, Skateboarden en Circus

Voor het wakeboarden wordt er gebruik gemaakt van onze kabelbaan en voor het skateboarden zorgen we voor een aangepast parcour of gaan we op verplaatsing naar één van de skateparken die onze badstad te bieden heeft! Je eigen skateboard meebrengen is uiteraard toegestaand! De andere helft van de dag staat in het teken van “tips & tricks” met allerlei circus attributen zoals eenwielers, jongleren, diabolo, flower sticks enz…

lakeside-paradise-circus-kamp-paasvakantie

Dagplanning

– 10u00 ochtendactiviteit
– 12u00 broodjeslunch
– 14u00 middagactiviteit
– 17u00: Einde

lakeside-paradise-wakeboard-kamp-paasvakantie

Tarieven

Camp Prijs Ledenprijs
Circus, Skate & Wake Camps Externaat
10 – 16 jaar. Eerste en tweede week van de paasvakantie van maandag tot en met vrijdag – Inclusief middagmaal.
200€ 175€

Alle praktische info (dagplanning, benodigdheden en voorkennis) vind je hier. Nog geen lid? Bekijk de extra ledenvoordelen.

Circus, Skate & Wake Camps 2018 - Inschrijven

Op tijd inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt !

Schrijf nu in

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!