Praktische Info

Locatie

Lakeside Paradise is gelegen aan het complex duinenwater in Knokke-Heist op wandelafstand van het station langs de knokkestraat. Een routebeschrijving vind je hier.


Wat heb je nodig?

We zorgen voor alle materiaal, dus je hebt niets nodig behalve zwemgerief, aansluitende zwembroek, handdoek, zonnecrème, vaste schoenen en de grootste happy smile ter wereld!
Middagmaal is telkens voorzien en inbegrepen. Drankjes en versnapering kunnen bekomen worden aan de bar. Hiervoor wordt voor het gemak aan het begin van de week een rekening geopend.


Voorkennis

Ervaring is niet vereist. Je moet wel instaat zijn te zwemmen. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding. Zo komt ieder niveau aan bod, van beginner tot gevorderd. Op het einde van de week gaat iedereen naar huis met hun diploma van de Vlaamse Waterski Federatie (WSV) of de Belgische Surf Federatie (BSF)!


Verzekering

Een sport en ongevallenverzekering is voor de volledige periode van het kamp inbegrepen.


Fiscale aftrekbaarheid

Fiscale attesten kunnen worden ingevuld en ondertekend bij aanvang van het kamp op maandagochtend.
Deze dienen zelf te worden meegebracht voor ondertekening.
Voor het aanvragen van fiscale attesten nadat het kamp voorbij is, wordt een administratieve kost van 10 euro in rekening gebracht.

FISCALE AFTREKBAARHEID CAMPS
Download (en print) het document “fiscaal attest”
fiscale-aftrekbaarheid-sportactiviteiten-2018.pdf
! Let op: Enkel mogelijk te ondertekenen tijdens de week van het kamp waar u kind aan deelneemt.


Niveau en taal

Er wordt gewerkt in verschillende groepen, afhankelijk van leeftijd, ervaring en taal, met telkens een eigen instructeur. Er is geen probleem om te kiezen bij wie je in de groep zit of om een eigen groepje te vormen. alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeurs. Beginners krijgen een basisopleiding en de meer ervaren surfers krijgen uiteraard lessen voor gevorderden.


BBQ Family Night!

Op donderdagavond is er de “all you can eat” Lakeside BBQ, waarop ook ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen uitgenodigd zijn. Inschrijven doe je via je monitor of aan de bar/onthaal.


Annuleren?

Wie niet opdaagt zonder voorafgaandelijke verwittiging verliest het totale inschrijvingsgeld. Wie minstens 1 maand op voorhand annuleert betaalt 25 € administratieve kosten en krijgt het saldo terugbetaald. Wie binnen de maand voorafgaandelijk aan de aanvang van het kamp annuleert heeft een gewettigd attest nodig (doktersbriefje) en krijgt na aftrek van 50 € administratieve kosten alles terugbetaald.


Wachtlijst

Is het gewenste kamp reeds volzet? Meld je aan op onze wachtlijst, zo nemen we onmiddellijk contact op, als er terug een plaatsje vrijkomt!


Bevestiging inschrijving

Bevestiging van de inschrijving wordt steeds meteen automatisch verstuurd via mail. Dit onmiddellijk na inschrijving voor het kamp. Gezien dit een automatische mail is, beland deze vaak in uw postvak ongewenst of spam. Indien u de mail niet ontvangen lijkt te hebben, check even deze postvakken na. Daar kan u de bevestigingsmail terugvinden.


Startuur van het kamp

Circus, Skate & wake: 10u (paasvakantie)
Wake&lake: 9u30 (zomervakantie)
Windsurf: 10u (zomervakantie)


Nog Vragen?

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met alle verdere details.
Indien nog vragen neem contact op via het contactformulier.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!