Derde editie van de PALLEN Lakeside Triatlon

PALLEN-Lakeside-Triatlon

Op vrijdag 29 juli organiseert Lakeside Paradise in samenwerking met Sportizon de derde editie van de “Lakeside Triathlon”.

500 m Zwemmen in het Duinenwatermeer, 20 km mountain biken om en rond Duinenwater, en 5 km lopen rond het meer als afsluiter. Dit alles in Trio: iemand die zwemt, tweede teamlid fietst en derde atleet loopt .
De bedoeling is dat het een recreatieve activiteit wordt en blijft , waar iedereen iedereen kent, dat er samen gesport wordt en dat er na afloop genoten wordt van een BBQ en live optreden.

Doelgroep zijn dus families met kinderen, vaders, moeders, vrienden, vriendinnen, jongeren… die zich even een avondje willen inzetten om het er zo goed mogelijk van af te brengen.

Om dit te bereiken en zoveel mogelijk lokale “helden” aan de start te krijgen zij twee weken “voorrangsperiode” om zich in te schrijven. Zijn niet alle plaatsen ingenomen, worden de resterende plaatsen gewoon opengesteld. Het ligt dus aan alle inwoners om hier al dan niet een lokaal gebeuren van te maken.

Alle info en inschrijvingsmodaliteiten te vinden op http://www.lakesideparadisetriathlon.be/
Extra BBQ’s voor supporters en familie zijn te reserveren via info@lakesideparadise.be Snel zijn is de boodchap !

Het verslag lees je hier.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!