Drukke kalender op Lakeside Paradise !

Op de watersportlocatie Lakeside Paradise te Knokke-Heist gonst het momenteel van de activiteiten. Iedereen kan er niet alleen dagelijks terecht voor een portie watersportplezier, er zijn met regelmaat van de klok ook speciale events en avties voor elke doelgroep. Nu het Duinenwatermeer temperaturen laat noteren van boven de 20 graden is er geen excuus meer ! Lakeside Paradise is elke dag geopend, en via deze website kan je alles inplannen !

De kampen in juli en augustus zijn zo goed als volzet, wil je er nog bij: de allerlaatste plaatsjes kan je uitzoeken via paradise-webshop.be

• Kids Sessions
Zondag 4 juni
Zondag 18 juni
Niets is belangrijker dan onze opkomende jeugd! Daarom organiseren we steeds op zondagochtend de Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien. De kabelbaan gaat ook ietsje trager en er is onze kleine kabelbaan om individueel begeleid te worden. Kinderen vanaf 6 tem 12 jaar die even willen proberen zijn welkom, en iedereen die slaagt en vorderingen maakt krijgt zijn eigen “kids diploma” waarna je elke dag tussen de “grote” aan de slag kan !

• Club Night
Dinsdag 6 juni
Wakeboarden, gezelligheid en een Fotoshoot met al onze leden, does it get any better? Steeds op de eerste dinsdagavond van de maand.

• Women Sessions
Donderdag 1 juni
Donderdag 15 juni
Donderdag 29 juni
Alle ladies en girls worden uitgenodigd om samen gezellig te wakeboarden. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en is er tijd voor voldoende instructie en begeleiding! Ook onze kleine kabelbaan is ter beschikking voor individuele begeleiding.

• Brevetafname WSV
Zaterdag 10 juni
Via Waterski Vlaanderen, Bloso en de Vlaamse Trainerschool (VTS) is het mogelijk om je officieel brevet te behalen aan de kabelbaan en zo je diploma initiator te mogen starten! Dit gebeurt op Lakeside Paradise op zaterdag 10 juni om 13u. Dit brevet is belangrijk om te kunnen aantonen welk niveau je hebt en vooral nodig als toelatingsvoorwaarde voor de initiator cursus bij de Vlaamse Trainerschool (VTS).

• Daddy is Cool Session
Zondag 11 juni, vadertjesdag
Op zondag 11 juni is het vadertjes dag en dan organiseren we onze “Daddy is Cool Session”. Een speciale sessie voor alle papa’s en kids samen. Inschrijven is enkel samen mogelijk!

• Senior Sportief
Maandag 19 juni
Senior Sportief is een ontmoetingsplaats voor senioren die in beweging willen zijn. Op deze sportieve dag kunnen 50-plussers op een recreatieve wijze en in een ontspannen en gezellige sfeer samen wakeboarden en windsurfen op Lakeside Paradise.

Naast alle activiteiten aan de kabel kan iedereen ook dagelijks terecht om te windsurfen en te kajakken. Ook kajakpolo met twee teams en doelen op het water is mogelijk. Voor het stand up peddelboarden werd een circuit gelegd van 1 kilometer zodat ieder zijn eigen traject kan bepalen.

Voor alle sporten is alle materiaal voorhanden, de Cuis Inn staat dagelijks in voor een gezonde hap, er zijn heerlijke cocktails en gezonde drinks aan de bar en na het sporten behoort ook een Thaise massage tot de mogelijkheden.

Alle boekingen, reservaties en info: 050/606035 of info@lakesideparadise.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!