Een nieuwe watersportzomer komt eraan !

Voor zo’n 1500 jongeren begint de zomer al op 1 januari 2018, want vanaf dan kan er ingeschreven worden voor watersportkampen op zowel Surfers als Lakeside Paradise te Knokke Heist.

Reeds vanaf 8 jaar kan je terecht, voor geen enkel kamp is ervaring vereist, alle materiaal is voorhanden, de begeleiding is in handen van gebrevetteerde instructeurs, veiligheid staat hoog aangeschreven en enige voorwaarde is kunnen zwemmen. Voor al de rest wordt gezorgd, zelfs het middagmaal ! Alle stages bieden ook internaatmogelijkheden vanaf 12 jaar met vol pension én avondactiviteiten.

Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan vanaf nu via www.paradise-webshop.be.


Lakeside Paradise.

Het eerste kamp is het circus wake & skate kamp , beide weken in de paasvakantie telkens van maandag tot vrijdag. Ingeval van mooi weer gaat iedereen aan het wakeboarden, bij minder goed weer leer je alle knepen van een circusartiest. Als aanvulling is er een groot arsenaal aan skateboards, bezoek je een skatepark, en zijn er ook de onewheels (uniek in België) en nieuw: Electrische longboards !

Dan schakelen we over naar juli en augustus waar er iedere week een wake&lake camp is: wakeboarden in combinatie met suppen, skateboarden, kajakken, windsurfen…een droomweek dus. Eén dag ga je ook naar Surfers Paradise om alles op zee uit te proberen.

Tevens zijn er de windsurfstages niveau 1 waar je als beginner kennis maakt met het windsurfen en tegen het einde van de week als een volleerde windsurfer ook even op zee mag gaan proberen.

Alle verdere info via 050/60.60.35

Surfers Paradise

De eerste kampen vallen samen met de paasvakantie: “Beasty Easter” camps ! Een combinatie van alle watersporten met in hoofdzaak surfen, aangevuld met strandsporten en skateboarden afhankelijk van weer en wind.

Dan zijn er de wekelijkse O’Neill surfcamps in juli en augustus: alle deelnemers worden ondergedompeld in de echte typische surfsfeer en genieten elke dag van de golven. Dit in combinatie met alle andere varianten zoals boogieboarden, skimboarden, freeboarden, raften, kayakken, onewheelen, powerkiten, stand up peddelboarden… je kunt het maar zo “fun” bedenken of het zit in het ruime aanbod.

Voor de gevorderde windsurfers zijn er ook de windsurfstages niveau 2 met professioneel materiaal.

De kiteboarders tenslotte kunnen kiezen voor de “Kite & wake stages waar je leert kitesurfen ingeval van wind, en op Lakeside Paradise gaat wakeboarden bij geen of te weinig wind !

Alle verdere info via www.surfersparadise.be 050/61.59.60

Alle jongeren krijgen na afloop van elk kamp een diploma alsook een Uniek O’Neill t-shirt. Het wordt alvast weer een prachtige zomer waar fun en genieten centraal staat, samen met kwaliteit en een unieke beleving op en van het water. Jongeren die een eigen groep met een eigen instructeur willen vormen kunnen dit ook zo aangeven, dit voor groepen van 10 personen. Ouders vertrouwen ondertussen reeds 23 jaar hun kinderen aan ons toe !

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!