IJSDUIK & Wake For Life !

Ook Lakeside Paradise laat Music for Life van Studio Brussel niet zomaar aan zich voorbijgaan en komt ook naar aanleiding van de warmste week voor de proppen met 2 primeurs: een echte ijsduik en “wake for life”.

Op zondag 16 december wordt iedereen verwacht voor zowaar de allereerste ijsduik ooit in het Duinenwatermeer. Aansluitend is er een wakeboardingdemonstratie van de beste wakeboarders uit Knokke-Heist en kan men de ganse dag wakeboarders sponsoren per rondje dat ze draaien aan de kabel rond het Duinenwatermeer. Op het terras van Lakeside Paradise komt een grote verwarmde tent met winterbar van waaruit de wakeboarders te volgen zijn. De opbrengst van dit alles gaat integraal naar het CVDO of Centrum van de Oostkust voor revalidatie en welzijnszorg.

Ijsduik.

Dit wordt de allereerste ijsduik ooit in het Duinenwatermeer. De start is om 11u stipt aan het terras van Lakeside Paradise, maar vanaf 10.30u kan iedereen reeds terecht om samen met Phaedra Clarke van Sportoase een opzwepende en vooral verwarmende opwarming mee te doen. De watertemperatuur zal ongeveer 7 graden Celsius bedragen, dus kom op tijd want een ijsduik duurt echt niet lang… Deelname aan dit alles kost 5 € per persoon en al wie voorafgaandelijk inschrijft krijgt een Lakeside Paradise ijsduik diploma ! De veiligheid ter plaatse zal verzorgd worden door mensen van het reddersteam Knokke-Heist.

Wil je een diploma kan je voorafgaandelijk inschrijven via http://lakesideparadise.be/event/ijsduik/

Ter plaatse op de dag zelf is iedereen uiteraard ook welkom !

Wake for Life !

Aansluitend op de ijsduik steken de beste wakeboarders uit Knokke-Heist van wal met een heuse demonstratie op onder andere het nieuwe obstacle “the wall” en kan iedereen tot 16 u in de namiddag hun rondjes sponsoren. Een rondje kost dan 1 €. In de praktijk komt het erop neer dat dus alle aanwezigen gedurende de ganse dag kunnen bepalen hoeveel rondjes ze willen sponsoren en dat de wakeboarders die dan afhaspelen. Kan je die dag niet aanwezig zijn kan je voorafgaandelijk terecht op Lakeside Paradise om je bedrag af te geven of kan je ook het bedrag op de rekening storten. Wakeboarders zullen de ganse dag aanwezig zijn op per gesponsord bedrag van 1 € telkens de overeenkomende rondjes te varen.

De wakeboardbaan is dus open van 10-16u, 6 uur in totaal. Eén rondje duurt anderhalve minuut. Dus wanneer 1 wakeboarder 1 uur zou ronddraaien brengt hij 40 € op voor het goede doel daar hij 40 rondjes per uur kan volbrengen. Vermenigvuldig dit met 6 uur open en met het feit dat er 8 wakeboarders tezelfdertijd kunnen ronddraaien en je weet dat het maximaal haalbare bedrag 1920 € zou kunnen zijn. Lakeside Paradise en het CDVO rekenen op voldoende steun om dit te halen, als iedereen een klein steentje bijdraagt zou dit fantastisch zijn. Lakeside Paradise rekent ook op de massale aanwezigheid van de wakeboarders daar zij op die manier gratis kunnen wakeboarden want al hun rondjes worden gesponsord !

Centrum van de Oostkust voor revalidatie en welzijnszorg

Lakeside Paradise koos voor een locatie uit eigen gemeente. Een organisatie die misschien niet bij het grote publiek gekend is, maar die wel zeer belangrijk werk verricht. Deze organisatie is gevestigd te Heist en bestaat uit meerdere delen. In het centrum zijn ze met man en macht aan het sparen voor een nieuwe bus. De nieuwe bus zou dienst doen voor Het Vlot. Het Vlot is een therapeutisch kinderdagverblijf en onderdeel van het Centrum van de Oostkust. De kindjes in Het Vlot komen uit de regio van Knokke-Heist, Brugge tot in Oostende. De organisatie wil dermate goed werk leveren dat ze alle kindjes met plezier bij hun thuis gaan ophalen. Maar dat gaat niet zomaar. De aan te kopen bus moet nog volledig omgebouwd worden naar de noden van deze kindjes. Alle stoelen moeten verstelbaar zijn, de bus moet rolstoelvriendelijk zijn en nog zo veel meer dure aanpassingen zijn vereist.

Overtuigd ? Kom dus vanaf nu naar Lakeside Paradise om je gewenst bedrag in de urne te deponeren, of stort je gewenste bedrag op rekening nr BE13 0016 6520 2939  van Lakeside Paradise. De dag zelf wordt op een groot bord de stand der rondjes bijgehouden met de naam van alle mensen en bedrijven die rondjes sponsoren. Er zullen ook mensen van CDVO aanwezig zijn om desgewenst meer informatie te verschaffen, zij bedanken alvast iedereen voor de steun en rekenen samen met Lakeside Paradise op een massale opkomst !

Op de foto: CDVO diensthoofd Kathleen Meulemeester samen Esmée en Keith en Dries Desmidt, Frank Vanleenhove en Natalie Camerlynck van Lakeside Paradise.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!