IJSDUIK !

Op zondag 16 december staat alles volledig in het teken van het goede doel !

De dag bestaat uit twee delen, een IJSDUIK en Wake For Life. Het is de bedoeling dat deze dag iedereen zijn beste beentje voorzet om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Hier op Lakeside Paradise hebben we gekozen om een project uit de buurt te steunen. Een sportclub uit Knokke-Heist die een goed doel uit Knokke-Heist steunt, mooier wordt het niet.

Wil je deelnemen aan de fantastische project onder de vlag van Lakeside Paradise en Music For Life? Schrijf je dan als de bliksem in.
Meer info kan je terugvinden op ons Facebook-event.
https://www.facebook.com/events/

CENTRUM VAN DE OOSTKUST VOOR REVALIDATIE EN WELZIJNSZORG

Personen met een beperking – Mentale beperking
Vzw Centrum van de Oostkust heeft als doelstelling de opvang en begeleiding van kinderen en volwassenen met een handicap, en de diagnose en behandeling van kinderen met algemene ontwikkelingsstoornissen. We bestaan uit verschillende kleinschalige afdelingen en bieden dagondersteuning in het Baken, woonondersteuning in het Boothuis, dagondersteuning in het therapeutisch kinderdagverblijf het Vlot, therapie in CAR de Klinker en hooroplossingen in Hoorexpert. Dit jaar sparen wij voor een nieuwe bus voor het Vlot zodat de kindjes veilig van thuis naar het kinderdagverblijf kunnen komen.

Inschrijven - IJSDUIK

Iedereen samen het koude water van Lakeside Paradise induiken voor het goede doel!
  • Nieuwe rij toevoegen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!