Classic events

Club Nights

Wakeboarden, gezelligheid en een Fotoshoot met al onze leden, does it get any better? Steeds op de eerste dinsdagavond van de maand. Alle info en inschrijven via ons onthaal

Kids Sessions

Niets is belangrijker dan onze opkomende jeugd! Daarom organiseren we steeds op zondagochtend de Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien. De kabelbaan gaat ook ietsje trager en er is onze kleine kabelbaan om individueel begeleid te worden. We vragen om steeds onze professionele instructors de begeleiding op zich te laten nemen. Het is verplicht aanwezig te zijn als ouder voor kinderen jonger dan 10 jaar. Alle info en inschrijven via ons onthaal.

Women Sessions

Alle ladies en girls worden uitgenodigd om samen gezellig te wakeboarden. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en is er tijd voor voldoende instructie en begeleiding! Ook onze kleine kabelbaan is ter beschikking voor individuele begeleiding. Alle info en inschrijven via ons onthaal.

Full Moon Sessions

Rond volle maan houden we ons paraat bij open hemel voor deze speciale sessie. In het donker en onder maanlicht voorzien we glowsticks zodat iedereen zichtbaar blijft. Een aanrader en speciale ervaring! Enkel ervaren kabelgebruikers worden toegestaan, niet voor beginners! Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

Early Bird Sessions

Tijdens de maanden juli en augustus is het druk… onvermijdelijk. Daarom gaan we af en toe een “Early Bird” sessie aankondigen voor degenen die vroeg uit de veren kunnen voor een ochtendsessie. Van 7u tot 9u is de kabelbaan exclusief voor de Early Birds.

Team Triathlon

Onze eigen Triatlon op en rond het Duinenwatermeer! Deze wedstrijd in team is toegankelijk voor iedereen, de ganse familie. Één iemand zwemt, één iemand fietst en één iemand loopt. Een leuk evenement waar fun en gezelligheid centraal staan! Afsluiten doen we met een gezellige BBQ en optreden. Alle info en inschrijvingen via www.lakesideparadisetriathlon.be

Wedstrijden

In het voor- en naseizoen organiseren we steeds enkele wedstrijden. Dit jaar staan de Hyperlite Rookie Tour  en ons Clubkampioenschap “King&Queen of the Lake” op het programma. Alle info en inschrijven steeds één maand op voorhand via onze website en wedstrijdpagina!

UFO Session

UFO staat voor Unidentified Floating Object: Het gekste drijvend vaarstuk en de gekste outfits zijn exclusief toegelaten op het water. Alles is mogelijk: paraplu’s, zwembanden, krokodillen, surfplanken, kruiwagens, opblaasbootjes, enz… ook verkleed mag je de baan op, GRATIS!

Members Events

Ieder jaar nodigen we onze leden uit op een aantal exclusieve evenementen. Na nieuwjaar komt iedereen gezellig iets drinken op onze Niewjaarsreceptie. Bij de start van het seizoen is er onze CTO Cable Turn On, de officiële start van het seizoen met opening van de kabelbaan. Daarbij hoort ook een openingsdrink met hapjes en gezelligheid. Eind juni is er onze Birthday Party waarbij we de verjaardag van ons clubhuis huldigen en een spetterend feest geven.

Wintershredding

In tegenstelling tot andere kabelbanen blijven wij de hele winter door geopend met de kabelbaan. Elke dag in het weekend of vakantiedag kan je bij ons terecht! Eén vaste prijs voor de hele middag.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!