Finale ‘Bomber Cablepark Battles – European Tour’

Op zaterdag 16 september 2017 zal het magische kader van Lakeside Paradise te Knokke-Heist het toneel van de strijd vormen voor de finale van de allereerste Europese wakeboard tour voor teams.

5 spannende qualificatie wedstrijden (Belgie, Duitsland, UK, Spanje en Frankrijk) moesten aantonen welke teams het verdienden om een ticket richting de finale te verzilveren. Als partner van de finale, kreeg Lakeside Paradise een zogenaamde ‘wildcard’ waardoor ook hun beste team zal meedingen naar de eindoverwinning. Het Lakeside Team bestaat uit: Louis Eggerickx (Junior Men), Axel Tack (Open Men), Ken Van Accolyen (Master), Pauline Appelmans (Junior Women), Annelien Van Buyten (Open Women) & Ryan De Sloovere (Wakeskate)

Toeschouwers mogen zich opmaken voor een niet te missen wedstrijd op het allerhoogste niveau. 6 teams met in totaal 36 super-getalenteerde wakeboarders zullen het beste van zichzelf geven en een ongezien spektakel garanderen.

Onder de finalisten bevinden zich wereldbekende wakeboarders zoals, Lior Sofer (2-voudig wereldkampioen), Loic Deschaux (wereldkampioen & vice-wereldkampioen), Stefan Hahn (Europees kampioen), Aurélie Godet (vice-wereldkampioene).

Team warm-ups beginnen om 09h00 en de wedstrijd vangt aan om 14h00 stipt en zal ook online live te volgen zijn via de Facebook pagina ‘Bomber Eyewear Europe’.

De dag wordt afgesloten met een spetterende afterparty die aanvangt om 21h00. Op het programma staan KD Soundsystem, FJ Fanny West (The Opposites) & DJ Bart Ricardo. Toegang is helemaal gratis!

Het beloofd alvast een niet te missen dag te worden dus zorg dat ook jij erbij bent!

De ‘Bomber Cablepark Battles – European Tour’ wordt u voorgesteld door organisator ‘Bomber Eyewear Europe’ en haar officiële partners: Bark Sunprotection, Vidizo, Hip-notics Cablepark, Unleashed Wake Magazine en de Gemeente Knokke-Heist.

’s Avonds kan je ook aansluiten bij onze BBQ! Alle info en inschrijven aan ons onthaal!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!