Hyperlite Rookie Tour op Lakeside Paradise: jongeren boven !

Op woensdag 23 mei was het de beurt aan Lakeside Paradise om de tweede manche van de Hyperlite Rookie Tour te organiseren: een wakeboardwedstrijd voor jongeren tot en met 16 jaar. Bedoeling is deze groep ervaring te laten opdoen om zo later in het nationale en internationale wedstrijdcircuit te stappen. Niet minder dan 30 deelnemers schreven zich in , waaronder het overgrote deel van Lakeside Paradise zelf – 24 – , 4 jongeren van Outsider Cablepark Oudenaarde en telkens 1 van Goodlife Antwerpen en VVW Grimbergen. Het mooie weer en de talrijk opgekomen supporters zorgden voor een prachtige namiddag met heel wat spektakel. Voor een vierkoppige jury moesten alle deelnemers in groepen van 4 telkens het beste van zichzelf geven op de kickers en de box, en moest er tussen mast 4 en 5 ter hoogte van het startponton ook nog een flattrick uitgevoerd worden. De beste gingen telkens door naar de volgende ronde tot de finale besliste wie met de prijzen ging lopen. Alles werd aan elkaar gepraat door een deskundige commentator.

Bij de jongens kleurde Lakeside Paradise opnieuw het volledige podium, en bij de dames was de overwinning eveneens weggelegd voor local Pauline Appelmans. De derde stop wordt Goodlife Cablepark op 27 juni, terwijl er ook nog 3 bootwedstrijden aan verbonden zijn (Costa Zela 9 juni, Grimbergen 21 juli en Grobbendonk 9 september) Op het einde wordt een totaalklassement opgemaakt die de “rookie of the year” zal kronen.

Het Tomorrow wakeboardingteam van Lakeside Paradise traint elke zaterdagvoormiddag van 9-12u onder leiding van professionele coaches. Meer info 050/60 60 35

Rookie Men
1) Emiel Lauwers (Lakeside Paradise)
2) Loïc De Beir (Lakeside Paradise)
3) Elian Coosemans (Lakeside Paradise)

Rookie Ladies
1) Pauline Appelmans (Lakeside Paradise)
2) Iris Laurijssen (Goodlife Cablepark)
3) Julliette Willequet (Outsider Cablepark)

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!