Inschrijvingen watersportkampen in het Paradijs nu geopend

De inschrijvingen zijn weer geopend voor de zomerse watersportkampen op Surfers Paradise en Lakeside Paradise! Er snel bij zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Alle jongeren tussen 8 en 17 jaar kunnen een ganse zomer iedere week terecht voor een watersportplezier op één van beide locaties. Voorwaarde is kunnen zwemmen en er is absoluut geen ervaring vereist. Ook gevorderde watersporters worden in de juiste groep ingedeeld volgens leeftijd en kunnen. Alle materiaal wordt voorzien en er is deskundige begeleiding door ervaren, enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Alle deelnemers zijn verzekerd, er is dagelijks lunch voorzien en alle kampen bieden ook internaat mogelijkheden. Kan je zelf een eigen groepje vrienden/vriendinnen van ongeveer 10 personen samenstellen, kan je privé met je eigen groepje en eigen instructeur aan de slag. Individuele deelnemers hebben uiteraard ook de keuze met wie zij de groep willen delen.

De kampen starten al in de paasvakantie, waar de deelnemers beide weken kunnen genieten van een Wake, Lake en circuskamp.

Volgende hoofdstuk zijn de wekelijkse zomerkampen in juli en augustus, telkens van 10-17u. Hier kan je kiezen tussen Wake & Lake, Kite & wake, Surf & Beach en Windsurfing basis of gevorderden. Surfers Paradise was de eerste surfclub die echte surfcamps aanbood langs de Belgische kust en dit sedert 1997. Lakeside Paradise daarentegen is de enige locatie waar je kan genieten van een echte kabelbaan, terwijl er ook een kleine zeer gebruiksvriendelijke kabelbaan is voor opstartende beginners en kinderen vanaf 6 jaar.

Kwaliteit, veiligheid en degelijke begeleiding primeren: je gebruikt nieuw en up to date top watersportmateriaal, de activiteiten worden gekozen volgens weer en wind zodat je telkens in optimale condities aan de slag kan, en de instructeurs zijn opgeleid om iedereen een onvergetelijke week te bezorgen.

Na afloop ga je op vrijdagavond ook naar huis met een diploma, goodie bag en een leuk T-shirt als aandenken, naast hopen opgedane ervaringen, hernieuwde energie en een massa nieuwe vrienden en vriendinnen.

Inschrijven doe je via de nieuwe www.paradise-webshop.be waar je ook meteen kan betalen. Op die website vind je ook alle nodige informatie.


Surfers Paradise

Surf&Beach Camp
Locatie: Surfers Paradise (op het strand)
In 1996 startte Surfers Paradise als eerste club langs de Belgische kust met de onvervalste “O’Neill Surfcamps”!
Ondertussen zijn die surfcamps uitgegroeid tot een fenomeen en een begrip op Surfers Paradise en ver daarbuiten.
In dit camp staat het golfsurfen centraal. Verder proef je van andere water- en strand sporten zoals Powerkiten, Raften, Zeekayak, SUP’en en zoveel meer.

Elke week en enkele weekends in juli en augustus, van 7 – 11 jaar Grommet of 12 – 18 jaar Junior, externaat of internaat.

Windsurf Camp gevorderd (evolutie2)
Locatie: Surfers Paradise (op het strand)
Dit windsurfkamp is de ideale volgende stap voor jouw windsurfervaring! Ga van windsurfevolutie 1 naar windsurfevolutie 2 en beleef onze passie voor windsurfen van dichtbij. Leer alle wateren bevaren en ontdek de uitdagingen van de zee.
Dit camp is voorbestemd om je windsurf ervaringen nog te verbeteren door kennis te maken met de Noordzee!

Enkele weken in juli en augustus, van 12 – 18 jaar, externaat of internaat.
Diploma windsurf evolutie 1 vereist.

Kite&Wake Camp
Locatie: Surfers Paradise (op het strand)
Best of both worlds! Met deze slogan pakken we uit voor een uniek kamp dat nergens anders aan de Belgische kust mogelijk is. Uitvalsbasis is het strand van Surfers Paradise waar kitesurfen centraal staat. Als de wind valt, verfijn je jouw boardgevoel met wakeboarden, aangevuld met andere boardsporten. Een beter alternatief voor het kitesurfen bestaat er niet, dus dit is echt een primeur!

Combineer het beste van kitesurfen, wakeboarden en surfen. Elke week in juli en augustus, van 12 – 18 jaar, externaat of internaat


Lakeside Paradise

Wake&Lake Camps
Locatie: Lakeside Paradise
In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten op de kabelbaan, ’s middags doen we activiteiten op het “Lake” gedeelde zoals SUP’en, kayakpolo, beachvolleyball, adventure games, vlottenbouw …
Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.

Windsurf Camps – Basis
Locatie: Lakeside Paradise
Op het vlakke water van Lakeside Paradise leer je in geen tijd windsurfen! Daarnaast kan je proeven van andere watersporten zoals SUP’en, kayakpolo en je krijgt een initiatie kneeboarden, wakeboarden of waterskiën!
Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

Circus, Skate & Wake Camps
Locatie: Lakeside Paradise
In de paasvakantie organiseren we samen met WOESH een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!
Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!