Laatste plaatsen voor Paradijselijke watersportkampen te Knokke-Heist !

Reeds sedert 1 januari lopen de inschrijvingen voor watersportkampen op Lakeside en Surfers Paradise als een trein. Met het prachtige weer en het einde van de examens vullen ook de laatste plaatsjes zich razendsnel op dus voor alle watersportfanaten die er nog willen bijzijn: snel inschrijven is de boodschap !

De kampen lopen iedere week gedurende de maanden juli en augustus telkens van 10-17u. Lunch en begeleiding voorzien, plus kwalitatief hoogstaand materiaal en je eigen wetsuit. Voorkennis is absoluut geen vereiste. Je kan deelnemen vanaf 7 jaar tot 16 jaar, en internaat is mogelijk vanaf 12 jaar. Je beleeft er gegarandeerd een super sportieve en avontuurlijke week met leeftijdsgenoten te midden van zee, zon en strand, of in de prachtige omgeving van het Duinenwatermeer.

De mogelijkheden:

  • Op Surfers Paradise nog enkele “surfcamps” plaatsen gedurende de maand juli, met uitzondering van de eerste week. Alle andere weken en de kite&wakecamps zijn volzet.
  • Op Lakeside Paradise kan je nog terecht voor windsurfkampen basis niveau, dus jongeren die in één week een volleerde windsurfer willen worden, en als toemaatje dan de laatste dag op Surfers Paradise van wal willen steken op zee: dit is je moment !  verder zijn alle wakeboardkampen volzet.

 

meer info op deze link: http://lakesideparadise.be/camps/windsurf/

inschrijven via: http://paradise-webshop.be/kampen/online-boeken/windsurf-camps—basis/boeken/9/extern

 

Halve dagen Multiwatersport !

Voor diegenen die geen ganse dag aan de slag willen is er nog plaats bij de multiwatersportstages georganiseerd door de gemeente Knokke-Heist zelf. Er is nog plaatsen in de ochtend stages van Vakantie + Multiwatersport. Deze vakantie + stages lopen steeds van 9u tot 12u met allerlei watersporten zoals windsurfen, stand up paddle en kayak(polo)

Inschrijven kan via de gemeente of via de Marge

meer info op deze link: http://jeugd.knokke-heist.be/jeugdvakanties/vakantieplus

inschrijven via: https://shop.knokke-heist.be/default.aspx?Shop=0703DD14-3127-4B23-B08F-B5B2EC6A823B

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!