Nieuw “Cuis Inn” team op Lakeside Paradise !

cuis-inn


Bij Lakeside Paradise pakten ze deze winter het horeca gedeelte aan. Met een nieuw team, aangepaste bar en keuken willen ze een snellere en nog betere service verzekeren.

De bekende Guy Weyts hielp samen met de nieuwe chef Peter Drooghmans (ex Kout Feu, Heist) mee aan het uitdokteren van een nieuw, op ons lijf geschreven concept: snel, jong, sportief, gezond en betaalbaar met enkele “organic details”.

Zo komt er een bar met “Fast Serve” voor snelle, verzorgde hapjes & tapas die à la minute klaargemaakt en meegenomen kunnen worden. Daarnaast zal nu ook de mogelijkheid bestaan om à la carte te bestellen met bediening.

De Chef’s corner heeft een keuze uit diverse kwalitatieve en betaalbare gerechten met dagverse ingrediënten, aangevuld met wisselende suggesties. De man die hierbij met een glimlach uw tafel zal bedienen is Conan Snauwaert.

Voor de zoetebekjes is er ook gedacht aan een ‘Sweet Corner’ met ijsjes, milkshakes, smoothies, healthy dagverse juices (fruit & groenten) en natuurlijk ook zoete snacks.

Aan de bar heeft Hans De Duytsche (ex Tussen Land & Zee, Heist) de touwtjes in handen. De capaciteit werd verdubbeld, om sneller en ook meer mensen tegelijkertijd goed te kunnen bedienen. Naast een ruime keuze aan aperitieven en allerhande koude en warme drankjes is er nu eveneens een lekkere cocktailkaart.

Van dit alles kan u genieten zowel bij goed als bij slecht weer. Binnen in het clubhuis, de lounge, aan de open haard of bij goed weer op het gezellig zonovergoten terras met zicht op het Duinenwatermeer. Een groot gemak voor iedereen is eveneens de parking tot aan de voordeur.

De Lakeside “Cuis Inn” is vanaf de paasvakantie elke dag open.

Contact Info:
E-Mail: info@lakesideparadise.be
Tel: +32 (0)50 60 60 35

(Op de foto vlnr Frank Vanleenhove met het “Heistse trio” Conan, Hans en Peter)

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!