Topeditie van de Pallen Lakeside Paradise Triathlon 2018 !

De 5de editie van de Pallen Lakeside Triathlon was opnieuw een groot succes ! Niet minder dan 75 teams schreven zich in, goed voor een totaal van 225 deelnemers. Neem daarbij nog eens dubbel zoveel supporters en je weet dat het een topevent werd rondom het prachtige Duinenwatermeer. Ook het deelnemersveld was opmerkelijk “lokaal” getint, met alle lokale sporters op post.

Ditmaal niet alleen om een toptijd neer te zetten, maar om vergezeld van vrouw, kinderen, vriend, vriendin…een anderhalf uurtje samen te sporten. Alleen al het zalige weer – warm bewolkt – en de tropische watertemperatuur van 26 graden maakten de avond zo bijzonder. Ook de fietsers kregen voor het eerst in 5 jaar een droog parkoers voorgeschoteld, en de lopers konden rekenen op een overvloedige bevoorrading tijdens het lopen. De supporters kregen waar voor hun geld, want bijna iedereen die passeerde was een BKH : bekende Knokke-Heistenaar. Super sfeer dus, met na afloop voor iedereen een finishers t-Shirt, een medaille en een heerlijke BBQ. Het podium zag er zeer imposant uit en de winnaars alle categorieën werden met Bubbels gehuldigd. (eerste familieteam/jongerenteam/bedrijf/dames/heren, jongste deelnemer…) Ook de trouwe Sponsor Pallen werd na 5 jaar in de bloemetjes gezet door Schepen Jan Morbee en organisator Sportizon.

Nadien werd het live optreden zeer gesmaakt, gevolgd door een dj line up waarna de hemelsluizen zich openden, alsof er gewacht werd tot na het eten…

De volledige uitslag: https://www.chronorace.be/Classements/ListeRapports.aspx?eventId=1186995816705094

officiële website : www.lakesideparadisetriathlon.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!