Topeditie van de Pallen Lakeside Paradise Triathlon

Onder het motto “nat worden we toch” startten vrijdagavond in het Duinenwatermeer 100 zwemmers klaar voor de 4e editie van de Pallen Lakeside Paradise Triathlon.

Meteen volzet want het maximum van 100 teams werd bereikt. Goed voor 300 deelnemers van alle niveaus want naast de traditionele toppers waren er veel bedrijfsteams, families, vrienden en vriendinnen die er allemaal het beste wilden va maken. Bovendien trotseerden ook nog dubbel zoveel supporters het gure regenweer. Vooral de mountain bikers kregen een harde brok voorgeschoteld: vele plassen, drassig parkoers en een hevige zuidenwestenwind. 20 km goed voor 6 ronden door een prachtige omgeving en meteen goed voor spektakel want geen enkele deelnemer schuwde de plassen, dit onder luid gejoel van de toeschouwers uiteraard die genoten met volle teugen. Het derde teamlid kreeg dan weer 4 ronden rond het Duinenwatermeer af te lopen, om dan op het prachtige versierde podium met zijn drieën te finishen. Uniek, en alles aan elkaar gepraat door de speaker van dienst, compleet met alle triathlon vakjargon. Naar het einde toe stopte het met regen en konden 600 hongerige magen gevuld worden aan verschillende BBQ standjes.

Na de prijsuitreiking was er een live band die iedereen compleet opwarmde om nadien De DJ het feest helemaal op gang te laten brengen. De Pallen Lakeside Triathlon bekoorde opnieuw iedereen, en het wordt nu al uitkijken naar de editie 2018 !

>> UITSLAGEN bedrijf, teams, families (PDF)

 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!