ZWINTRIATLON BBQ op Lakeside Paradise

Woensdag 6 september is het zover. Dan tekenen alle sportievelingen opnieuw present voor de Zwintriathlon in Knokke-Heist. Er worden een massa deelnemers en supporters verwacht. Lakeside Paradise organiseert ’s avonds opnieuw de Zwintriathlon BBQ. Een ideale gelegenheid om na te kaarten over de geleverde prestaties, trainingen, toekomstplannen…
Behalve de lokale triatleten en clubs worden ook alle andere deelnemers verwacht. Verder staat er ook nog een diashow op het programma waar beelden getoond worden van de voorbije dag.

Programma
– Apero – Welkomstcocktail vanaf 19u
– All You Can Eat – salad bar, côte à l’os & veggie burgers (La vie est Belle)
– Music – By Arnaud B, Dj Yargo & Violin Girl Milena de Barquin

Dresscode: casual.
Prijs: 25 euro per persoon.
Inschrijven

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk: mail naar info@lakesideparadise.be – vermeld het aantal personen en stort 25 euro per persoon op het rekeningnummer Fortis BE13 0016 6520 2939 BIC GEBABEBB van Lakeside Paradise vzw.

Be a Tiger !!
Vanaf nu gaan we op onze Instagram van Surfers Paradise alle posts plaatsen en foto’s van ons team. Ook jullie kunnen iets posten, gebruik dan gewoon #surfersparadisebelgium (Belgium niet vergeten want er is ook Surfers Paradise Australië!) en #beatiger, onze slagzin van dit jaar !

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!