Belgische Kampioenschappen Wakeboarden: opnieuw 5 titels voor Lakeside Paradise !

Dit weekend vond hetBelgische kampioenschap kabel Wakeboarden plaats. Dit jaar voor het eerst in Terhills cable park (Dilsem Stokkem)
Tussen de 120 deelnemers uiteraard de delegatie van het Lakeside Pro team onder leiding van coach Arno Dhont.
En jawel, na de internationale successen kwamen nu ook de nationale titels binnen want het Lakeside team wist niet minder dan 5 eerste plaatsen weg te kapen, met daarnaast nog eens 4 ereplaatsen.

Opvallend was het masters podium met niemand minder dan Glenn Vandenberghe, gevolgd door Axel Tack en Guy Vanryckeghem. Ook de vierde plaats was hier voor Lakeside met Michel Reubens.
Bij de U11 boys werd Noah Van Ghelder kampioen, bij de U14 Vic Droogmans, bij de U18 Junior Ladies Nanou Lenaers en bij de open men Louis Eggerickx.
Daarnaast was er de bronzen medaille voor Fleur Beyne bij de U14 girls, en de zilveren medaille voor Emiel Lauwers bij de U18 men.

 

KING & QUEEN of the Lake

Wie al deze toppers live aan het werk wil zien kan nu zaterdag 5 oktober de ganse dag vanaf 9u terecht op Lakeside Paradise want dan komt iedereen in actie om de clubkampioenschappen 2024 te betwisten.
De toegang is uiteraard gratis en je ziet gegarandeerd alle internationale en nationale toppers aan het werk.
De prijsuitreiking is voorzien om 18u, samen met de huldiging van de wereldkampioenen in het bijzijn van alle leden en medaillewinnaars.

Iedereen welkom !

 

nl_BENL