Camps de Pâques et programme d'hiver Surfers & Lakeside Paradise !

Om nu al zeker te zijn van leuke activiteiten tijdens de paasvakantie kan je vanaf 1 november al reserveren voor de kampen op Surfers en Lakeside Paradise.
Gedurende beide weken van de paasvakantie 2025 kan iedereen tussen 10 jaar en 16 jaar namelijk deelnemen aan een padel- en watersportkamp, of een halve dag surf- en beachcamp.

Bij Surfers Paradise kan je dan s’ morgens terecht op de Zoute Padel club waar erkende instructeurs je alle padelkneepjes bijleren. Daarna een lunch op Surfers Paradise gevolgd door actie op het water en op het strand, afhankelijk van weer en wind.
Op het programma alvast surfen, powerkiten, wingen, raften, bigsup en allerhande spannende beachgames.

We doen dit jaar ook een namiddagkamp op Surfers Paradise; wens je in de ochtend wat langer te slapen of ben je zowiezo een langslaper? Dan kan iedereen tussen 10 & 14 jaar ook deelnemen aan het halve dagkamp surf&beach in de namiddag op Surfers Paradise!

Voor wat betreft Lakeside Paradise gaan de padelsessies door bij Tennis- en padelclub Duinbergen, gevolgd door lunch ter plaatse en de korte verpaatsing naar Lakeside Paradise waar een ganse namiddag waterskiën en/of wakeboarden geprogrammeerd staat.
Alles wat je nodig hebt is dus sportieve all weather kledij, een handdoek, badkledij & een fiets voor de korte verplaatsing.

 

Meer info & inschrijven:
https://www.surfersparadise.be/camps/

https://www.lakesideparadise.be/camps/

Noteer alvast ook volgende data!
– Zondag 24 november: Sinterklaas komt aan per paard op Surfers Paradise 14u !
Sinterklaas @ Surfers Paradise – Surfers Paradise

Zondag 1 december: Nordic walking & Mountain bike Night Ride op Lakeside Paradise 16u.
Zaterdag 14 december: Hagar de verschrikkelijke Viking komt een spannend vikingverhaal vertellen aan alle kinderen op Surfers Paradise 16u

Vikingverhaal op surfers paradise – Surfers Paradise

Woensdag 1 januari 2025: Think Tomato winterduik @ Surfers Paradise 14u.  

 

fr_FRFR