G-Sport Paradise
De sporten

De kabelbaan
Het verschil met het klassieke waterskiën is dat je niet achter een boot hangt, maar door een kabel voort getrokken wordt. Afhankelijk van je mogelijkheden maken we gebruik van een zitski, kneeboard. Er wordt gebruik gemaakt van de kleine kabelbaan “2.0”, welke zich perect leent naar sport op maat en individuele instructie. Sporten aan een kabelbaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Windsurfen
Laat je meedrijven door de kracht van de wind. We beschikken over verschillende soorten materiaal die op de originele planken worden gemonteerd zodat het voor iedereen mogelijk is te surfen.

Stand up paddle
Stand up paddle kan gezien worden als een mengeling van golfsurf en kajak. In tegenstelling tot de zittende houding bij kajak, sta je recht of zit je neer op een grote surfplank en krijg je een lange paddle die je gaat gebruiken om je voort te stuwen.

Bodyboat
Het is een kruising tussen een surfboard en een kajak waar je op je buik mee moet varen/surfen/kajakken/peddelen. De bodyboat is gemaakt om op je buik of op je knieën te peddelen, de ergonomie van het board geeft je veel vrijheid voor de armen en zorgt ervoor dat jij en je board samen een stabiel geheel vormen.


Inschrijven

Inschrijvingen via de website van ikwatersport.be
Klik op onderstaande links

Ochtendsessie Wake/Waterski kabelbaan

Middagsessie Bodyboat, Windsurfen en Stand Up Paddle

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!