Zeeklas

Rijken de interesses verder dan een schoolsportdag, dan kan er zelfs een meerdaags programma georganiseerd worden! Lakeside Paradise is ook dé plaats bij uitstek om uw leerlingen een onvergetelijke sportieve zeeklas te bezorgen.
 We beschikken hiervoor over alle nodige accommodatie:

  • Clubhuis met bar, terras, toiletten, lounge en vestiaire met warme douches.
  • Een keuken waar we ontbijt, lunch en avondmaal kunnen voorzien.
  • Een jeugdherberg met 80 bedden, aparte toiletten en douches, speelzaal, quizruimte, studeerzaal en filmzaal.
  • Alle sportmateriaal is ter beschikking om te wakeboarden, waterskiën, SUP’en, kayakken en windsurfen.
  • Alle accessoires zoals surfpak, zwemvest en helm zijn steeds inclusief.
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs!

Offerte aanvragen

Verstuur tijdig uw aanvraag om een gewenste periode vast te leggen, vul het aanvraagformulier in

Aanvraagformulier

Een intense beleving

Meerdere dagen vol sport zorgen voor een intense beleving van de voorziene watersporten. Overnachten gebeurt in de jeugdherberg van Lakeside Paradise met het clubhuis als uitvalsbasis. Ter plaatse kan er gesport worden aan de kabelbaan (wakeboard, waterski) en op het meer (windsurf, SUP, kayakpolo).

Zeeklas op Lakeside Paradise

Uitwijkmogelijkheden

Vanuit Lakeside Paradise kan er makkelijk uitgeweken worden naar onze strandclub Surfers Paradise waar alle strand en zeesporten beoefend kunnen worden (golfsurfen, kitesurfen, windsurfen, zeekayak, rafting, beachgames, volleybal). In geval van overmacht kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad sportoase.

Zeeklas op Surfers Paradise

Alternatieve sportactiviteiten

De sportactiviteiten kunnen verspreid worden over meerdere dagen, zodat de watersport vaardigheden verder ontwikkeld kunnen worden. Een fietstocht met mountainbikes is ook mogelijk als afwisselend alternatief. Het parcours is mooi en uitdagend met het Koningsbos, ’t Zwin, de Polders en het strand in de nabije omgeving.

Mountainbiketocht tijdens zeeklas

Educatieve insteek

Een educatieve insteek is ook mogelijk met het natuurreservaat ’t Zwin en de onderwaterwereld Sealife in de nabije omgeving. Er is mogelijkheid tot het geven van lessen in onze polyvalente ruimtes en het strand is op een steenworp verwijderd voor eigen activiteiten.

Zeeklas naar het Zwin

Tarieven

Gezien de vele mogelijkheden hebben we geen vaste tarieven voor zeeklassen. We kunnen u echter wel steeds een scherpe prijs aanbieden naargelang uw wensen. Vraag een offerte aan door het aanvraagformulier in te vullen.


Verstuur uw aanvraag voor een zeeklas op Lakeside Paradise

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!