Ligging


Lakeside Paradise wordt in het westen begrensd door bosgebied. In het noorden staat het zwembad en ons clubhuis. Ten oosten heb je de verkaveling “Duinenwater” met zijn residentiële bebouwing en in het zuiden het weldra nieuwe golfterrein.
De wind komt bij ons overheersend uit westelijke richtingen. Hierdoor ligt de startplaats van de waterski-kabelbaan aan loefzijde of aan hoger wal. De locatie ligt grotendeels buiten windbereik, en dus gunstig voor de gebruikers die daardoor een glad wateroppervlak voorgeschoteld krijgen.
De kabelbaan gebruikers op de “Wakeside” passeren er geluidloos en bovendien zeer sereen op een behoorlijke afstand van elkaar. Ook de andere watersporten oefenen geen druk uit op de omgeving.

Alles wat onder zachte waterrecreatie valt, vindt plaats op de “Lakeside”. Dit gedeelte van de plas ontvangt het “meeste” wind. Dit is gunstig voor beide gebruikersgroepen, zonder dat er ook maar enige hinder ontstaat ten aanzien van de omwonenden of spelers die zich op het golfterrein bevinden.
Aan het terras bevindt zich het strand waar hangmatten, strandstoelen, zitzakken en een reuzetrampoline zorgen voor het echte vakantiegevoel. Er zijn ook beachvolley terreinen waar gebruik van kan gemaakt worden. Een volleybal is te verkrijgen aan het onthaal. Rondom de plas is een betonpad waar men kan wandelen, fietsen of gebruik maken van onze Carverskate- en Hamboards.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!