Lakeside Paradise op hoog toerental !

Met warmere temperaturen op komst en vooral met vanaf nu hogere watertemperatuur komt Lakeside Paradise op hoger toerental. De kabelbaan is iedere dag geopend en vele groepen, scholen, zeeklassen en verenigingen vinden hun weg voor allerhande leuke watersportactiviteiten. Er zijn ook al veel boekingen voor “fin de saison” activiteiten.
De komende maanden staat er alvast heel wat op het programma. Dit zijn zowel éénmalige als terugkerende activiteiten.

  • Zondag 18 mei: Liquid force testdag: gratis testen van alle nieuwe wakeboards, bindingen en boots.
  • Zondag 18 mei: vanaf 18u “Claim your kicker contest”. Alle leden-wakeboarders mogen hun meest spectaculaire move bovenhalen op de kicker en krijgen dan als beloning hun foto op een grote sticker het ganse jaar op “hun” kicker. Allereerste contest met dit origineel gegeven en zeker unieke prijzen, supporters op post !
  • Iedere zondagmorgen van 9-12u: Kids session. Voor de allerjongsten, die kunnen beginnen op de 2.0 beginnersbaan en daarna evalueren naar de grote kabelbaan, die dan aan 20 km /u draait in plaats van 30 km/u, terwijl er ook extra begeleiding is. Kinderen die na een paar sessies hun mannetje staan mogen daarna vrij op de grote baan op andere dagen dankzij het behaalde brevet. Voorafgaandelijk inschrijven in noodzakelijk want iedere week volzet, extra kids session is voorzien op vrijdag 31 mei. Enige ervaring is hier dus niet noodzakelijk en alle materiaal kan ter plaatse gehuurd worden. Deelname per sessie is 30 € all-in.
  • Donderdag 30 mei vanaf 19u: eerste Woman session van het seizoen. De kabelbaan is strikt voorbehouden voor dames, reserveren noodzakelijk, ook voor dames zonder ervaring , initiatie voorzien. Surf naar www.lakesideparadise.be voor alle data.
  • Dinsdag 4 juni: clubnight vanaf 19u, de baan is voorbehouden aan leden, met een fotograaf die de mooiste beelden maakt van op het water.
  • Zondag 9 juni: daddy is cool sessie van 9-12u. De kabelbaan is voorbehouden aan kinderen met hun vader. Reserveren noodzakelijk. De Fotograaf zorgt voor een mooi souvenir want duoritjes zijn toegelaten.
  • Vrijdag 21 juni: langste dag met langste wakeboarding sessie, wakeboarden tot zonsondergang. Kampvuren op het strand, muziekje, genieten van de zomer die er aan komt.
  • Wekelijkse Wake & Lake camps juli en augustus: nog enkele plaatsen vrij , inschrijven via www.paradise-webshop.be

– – – – – – – – – – – – – – –

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!